Observera: Detta dokument är en översättning. Om du är osäker på den exakta innebörden, läs det engelska originalet genom att klicka på den engelska flaggan längst ner på denna sida.

Ansvar för innehåll

 

Som tjänsteleverantör är vi ansvariga för innehållet på dessa sidor under den allmänna lagen. Vi är inte skyldiga som en tjänsteleverantör för att övervaka överförs eller lagras utländska information eller för att utreda omständigheter som tyder på olaglig verksamhet. Skyldigheter att ta bort eller blockera användningen av information enligt den allmänna lagstiftningen förbli opåverkade. Det är dock endast möjlig en relevant skuld från och med dagen för kunskap om en viss överträdelse. Efter anmälan av sådana brott, kommer vi att ta bort innehållet omedelbart.

 

Ansvar för länkar

 

Vårt erbjudande innehåller länkar till externa webbplatser över vilka vi inte har någon kontroll. Därför kan vi inte acceptera något ansvar för deras innehåll. Respektive leverantör eller operatör av sådana platser är alltid ansvarig för innehållet på någon länkad webbplats. De länkade sajter kontrollerades vid tidpunkten för länkning för eventuella lagöverträdelser. Olagligt innehåll var inte att känna igen vid tidpunkten för länkning. En permanent kontroll av länkade sidor är orimligt utan konkreta bevis för ett brott. Efter anmälan av brott, kommer vi omedelbart att ta bort sådana länkar.

 

Copyright

 

Innehållet och verk på dessa sidor som skapats av verksamhetsutövaren omfattas av EU upphovsrätten. Kopiering, bearbetning, distribution och någon form av utnyttjande utanför gränserna för upphovsrätten krävs ett skriftligt medgivande från respektive författare eller skapare. Nedladdningar och kopior av dessa sidor är endast tillåtet för privat, icke-kommersiellt bruk. När det gäller innehållet inte är skapad av operatör för en webbplats, upphovsrätt från tredje part. Bidrag från tredje part är markerade som sådana. Bör du ändå vara medveten om upphovsrättsintrång ber vi om en ledtråd. Efter anmälan av brott, kommer vi att ta bort sådant innehåll omedelbart.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.